All EmployersCover photo

Saniteko Group

Plovila; bazenska i fontanska tehnika, wellness i SPA sistem 💦
Instagram logoEmployer Website

About Us

Saniteko Group nastao je kao odgovor na reakciju crnogorskog tržišta koje nudi toliko mnogo mogućnosti kada je u pitanju razvoj novih uslužnih djelatnosti. Otud i tolika raznolikost u ponudi Saniteko Group. Međutim, kako se kvalitet lako prepoznaje, Saniteko Group se ubrzano širi i osvaja i tržišta u regionu. Ključni činioci uspješnog poslovanja "Saniteko Group" temelje se prije svega na stručnom kadru, odabiru samo najkvalitetnijih proizvoda i repromaterijala, konkurentnim cijenama i naravno imperativu da se uvijek izađe u susret svakoj želji komitenta.

SANITEKO BOATS  kao posebna jedinica u okviru Saniteko Group Doo posluje od 2009.god i, kao što se iz samog naziva može zaključiti, ovaj sektor se bavi onim segmentom poslovanja koji je u okviru grupe vezan za nautički biznis koji uključuje zastupništvo renomiranih brendova plovila, upravljanje charterom plovila kao sve interesantnijom vrstom ponude i zimovnik za brodove u čijem se sastavu nalazi moderno opremljen servisni centar za popravku svih vrsta plovila.
 
SANITEKO BOATS je ekskluzivni zastupnik brendova kao što su: Invictus Yachts, Mar Co Marine&Costruzioni, Nuova Jolly, Capoforte Marine. 

Takođe pružamo svim zaljubljenicima u čari mora i nautike jedinstvenu uslugu kada je u pitanju prodaja, kompletno servisiranje, charter plovila a takođe posredujemo pri kupoprodaji polovnih plovila, transportu, registraciji i osiguranju.