All EmployersCover photo

SAT-TRAKT

Montaža telekomunikacione opreme i opreme tehničke zaštite.
Employer Website

About Us

SAT-TRAKT D.O.O. Podgorica je osnovan 2007. godine. Dio je Kompanije SAT-TRAKT, KFT Budimpešta, koji ima svoj biznis pored Mađarske i Crne Gore i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Djelatnost firme je obezbjeđenje i zaštita objekata, zastupanje kompanija iz oblasti proizvodnje sistema za tehničko obezbjeđenje, prodaja opreme iz ove oblasti i instaliranje opreme za prijem TV signala DTH operatera Total TV.

U oblasti obezbjeđenja objekata bavimo se sveobuhvatnom zaštitom počevši od izrade planova zaštite, projektovanjem, instalisanjem i puštanjem u rad Sistema za tehničku zaštitu objekata. Godine 2018. oformljen je i stavljen u funkciju sopstveni Monitoring centar čime je omogućen 24-časovni monitoring alarmnih Sistema i rješavanje alarmnih situacija. Takođe, dio ukupne djelatnosti su i razni oblici fizičkog obezbjeđenja objekata.

Oblast tehničke zaštite objekata je jedna od naših najznačajnijih djelatnosti i svoju visoku poziciju na tržištu smo obezbijedili profesionalnim radom i saradnjom sa najreferentnijim brendovima za proizvodnju opreme iz ove oblasti, a za većinu njih kroz formu ekskluzivnog zastupanja.

Takav partnerski odnos sa proizvođačima opreme valorizovan je i kroz formu prodaje instalacionog materijala, opreme i uređaja u ovoj oblasti.

SAT-TRAKT je jedan od značajnijih partnera DTH operatera Total TV-a, sa kojim imamo vrlo uspješnu višegodišnju saradnju.