Kompanija Brand Hotels, u čijem sastavu se nalazi Boutique Hotel Momentum iz Budve, u potrazi je za novim, odgovornim i profesionalnim članovima tima u F&B sektoru (hrane i pića).
KUVAR/ICA
Opis posla:
- Poznavanje evropske i mediteranske kuhinje
- Priprema jela i aranžiranje obroka, atraktivna prezentacija istih
- Poznavanje novih trendova u gastronomiji
- Kreativnost i učešče u izradi noviteta u jelovniku
- Planiranje nabavke i vođenje evidencija
- Kontrola pripremljenih obroka, u skladu sa zadatim strandardima i normama
- Obezbjeđivanje ishrane za hotelsko osoblje
- Održavanje visokih sanitarnih i higijenskih standarda u kuhinji
- Održavanje i čišćenje kuhinjske opreme, posuđa i inventara u skladu sa hotelskim normama
- Postupa po zahtjevima naređenog kako bi se na vrijeme odgovorilo zahtjevima gostiju
- Za svoj rad odgovoran je Menadžeru
- Osim poslova navedenih u opisu poslova i zadataka, zaposleni se obavezuje da obavlja i druge poslove i zadatke koji su u skladu sa propisima i standardima njegovog zanimanja, spadaju u djelokrug rada
Potrebne vještine i kvalifikacije:
- Iskustvo na istim ili sličnim poslovima
- Sposobnost rada u dinamičnom i timskom okruženju
- Dobre komunikacione vještine i ljubazan pristup prema gostima
- Visok nivo pažnje za detalje i temeljitost
- Pouzdanost i odgovornost u obavljanju poslova
- Poznavanje engleskog jezika, ali nije uslov
Nudimo:
- Konkuretna zarada
- Zaposlenje i prijavu radnog odnosa
- Sezonski posao
- Timski rad
- Obezbijeđena dva obroka i kolektivni smještaj unutar kompleksa
- Mogućnost ličnog i karijernog razvoja
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem opcije
ili poslati CV na e-mail: hotelmomentum@gmail.com
Kontakt telefon za informacije: +382 69 405 160