Tražite nove zaposlene?
Na pravom ste mjestu!

Objavite autentičan oglas za slobodno radno mjesto, promovišite i brendirajte svoju kompaniju i još mnogo toga. Registrujte se još danas i iskoristite sve pogodnosti koje nudimo po promotivnim cijenama!

Pouzdano
Moderno
Povoljno
7 dana
25€9€
+ PDV
15 dana
35€15€
+ PDV
30 dana
45€23€
+ PDV
+ 100% cijene ukoliko želite maksimalnu vidljivost oglasa na naslovnoj stranici i unutar pretrage oglasa i veliki reklamni baner * Promotivne cijene važe do 1. marta 2024.

Šta dobijate?

Oglas na naslovnoj stranici web-sajta, unutar mobilnih aplikacija i na našim društvenim mrežama Logo, naslovna fotografija, sadržaj i način prijave na oglas po Vašem izboru - bez ograničenja Besplatan profil poslodavca sa logom, naslovnom fotografijom, detaljnim opisom, sloganom i linkovima
hiltonsiciliamilpopentextbarkodlovcen

Kontaktirajte nas

Imate dodatna pitanja ili želite paket oglašavanja u skladu sa Vašim potrebama? radnik.me tim je tu za Vas!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dodatne usluge

Marketing na društvenim mrežama

Vaš brend u centru pažnje.

Sponzorisanim objava na društvenim mrežama težimo ka maksimalnom dometu Vaših oglasa kako bismo povećali šanse da ih uoči što više zainteresovanih kandidata.
Facebook
Instagram
Linkedin
Google
Istaknuti poslodavac

Neka Vašu kompaniju primijete svi posjetioci platforme!

Aktivacijom ove usluge, obezbjeđujete da svaki potencijalni kandidat vidi logo Vaše kompanije i trenutne oglase.
1
Maksimalna vidljivost
Logo kompanije je uvijek istaknut na naslovnoj stranici.
2
Prvi u pretrazi
U pretrazi poslodavaca, Vaša kompanija će uvijek biti među prvima.
3
Prioritetni oglasi
Obezbjeđujemo bolju vidljivost Vaših oglasa u odnosu na oglase drugih poslodavaca.
4
Besplatna kampanja
Objava promotivnog teksta i prikaz poslodavca u Instagram highlights sekciji.
Premium profil

Iskoristite sve prednosti Premium profila.

Predstavite svoju kompaniju i pokažite zašto ste lider u svojoj oblasti.
1
Naslovna fotografija
U profilu kompanije postavite potpuno personalizovanu fotografiju u velikom formatu.
2
O kompaniji
Ispričajte priču o nastanku i razvoju svoje kompanije, ciljevima koje ste ispunili i onima kojima težite. Učinite da kandidati budu ponosni što ste im dali šansu!
3
Galerija
Dodajte fotografije za koje smatrate da najbolje opisuju kulturu i misiju Vaše kompanije.
4
Proces selekcije
Transparentnost u procesu selekcije kandidata je odlika najboljih. Upoznajte potencijalne kandidate sa svim etapama ovog procesa i na taj način zadobijte njihovo povjerenje.
5
Benefiti za zaposlene
Ukoliko Vaša kompanija obezbjeđuje dodatne pogodnosti za zaposlene, poput privatnog zdravstvenog osiguranja, korišćenja službenog automobila, besplatnog obroka i tome slično, istaknite to ovdje.
6
Iskustva zaposlenih
Psihologija je dokazala da mišljenje potencijalnih kandidata o nekom poslodavcu najviše oblikuju iskustva zaposlenih. Iskoristite to i prenesite pozitivna iskustva svojih sadašnjih ili bivših kolega.
7
Promotivni video Vaše kompanije
Dodajte promotivni video sa svog YouTube kanala koji će vidjeti svi koji posjete profil kompanije. Riječ izvršnog direktora ili osnivača, HR-a, reklama kompanije, najava projekta ili nešto drugo, izbor je potpuno Vaš!
8
Aktivni oglasi na jednom mjestu
Svi Vaši aktivni oglasi su direktno vidljivi na profilu kompanije. Na taj način kandidati mogu brže i jednostavnije da vide sve otvorene pozicije i da odmah konkurišu.
9
Veća vidljivost promotivnih tekstova
Vaši promotivni tekstovi ne mogu proći nezapaženo! Na profilu kompanije su vidljivi svi promotivni tekstovi koje objavite, što obezbjeđuje da doprete do većeg broja čitalaca.
Reklamni baneri

Vaša reklama na našoj naslovnici.

Neka Vaša kompanija bude prvo što svaki posjetilac platforme vidi.
1
U prvom planu
Header reklamni baner je vidljiv prilikom svake posjete website-u i mobilnim aplikacijama, dok je Sidebar reklamni baner vidljiv isključivo posjetiocima website-a.
2
Vi birate destinaciju
Korisnike koji kliknu na baner možete preusmjeriti na listu oglasa za posao koje ste objavili, u profil kompanije, na promotivni tekst ili na bilo koji link izvan platforme. Izbor je potpuno Vaš!
Promotivni tekstovi

Besplatno promovišite novosti iz kompanije.

Objavite promotivni tekst po svom izboru i informišite korisnike o novim događajima, radnim mjestima i novostima iz kompanije.
1
Prvi u vijestima
Promotivni tekstovi su najvidljivija kategorija tekstova na našoj platformi. Osim u rubrici Izdvojeno, Vaš tekst će biti prikazan i među najnovijim na naslovnoj stranici web sajta.
2
Tema po Vašem izboru
Promotivni tekstovi Vam omogućavaju da se direktno obratite svim korisnicima platforme i da pišete o temama po svom izboru. Ostavite snažan utisak i pružite priliku posjetiocima da bolje upoznaju Vašu kompaniju!
3
Promocija na društvenim mrežama
Društvene mreže su osnov savremenog marketinga. Zbog toga uz promotivni tekst dobijate i objavu na Facebook-u i Instagram story koji ostaje u našim Highlights, potpuno besplatno!