Svi oglasi za posaoNaslovna fotografija oglasa
Oglas je istekao
Kuća Hemije Drogerija

Prodavac (m/ž)

Danilovgrad
Danilovgrad
Oglas je aktivan do 21. novembra
Ugovor na neodređeno/određenoPuno radno vrijeme

Drogerija Kuća Hemije je prvi maloprodajni lanac drogerija u Crnoj Gori osnovan 2001. godine. Trenutno broji 20 drogerija širom Crne Gore sa ambicijom i potencijalom za širenje maloprodajne mreže.

Kao kompanija koja reaguje na postojeće trendove, Kuća Hemije je prepoznata kao trendseter na tržištu Crne Gore i široke kupovine na jednom mjestu, od segmenta ljepote, prirodne kozmetike, lične higijene, do proizvoda za domaćinstvo i njegu beba.

Dugogodišnji uspjeh dugujemo našoj potpunoj usmjerenosti na potrošače, prepoznavanju njihovih želja i potreba i pravim odgovorom na njih.

Sinonim smo za kvalitet, inventivnost, uslugu i najširi asortiman proizvoda.

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da se prijavite putem opcije KONKURIŠITE.


Naši zaposleni naša su snaga.

Već dvije decenije, kao renomirani poslodavac prepoznatljive liderske i vizionarske tradicije, ponosimo se inkluzivnom korporativnom kulturom kojom smo stekli lojalne i dugogodišnje zaposlene, istovremeno držeći otvorenim vrata za sve nove generacije talenata koje će proširiti naš tim i vidike poslovanja.

Mi vjerujemo u doprinos visokokvalifikovanih radnika čija ambicija vodi timsku energiju, a ističe našu otvorenost za njihov lični i profesionalan razvoj kroz podršku, mentorstvo i napredak.

Mi cijenimo timski duh, uvjerenjem da svaki pojedinac predstavlja važnu kariku lanca uspjeha, inicijative i kreativnosti.

Kod nas vaš glas će se čuti, a ambicija biti nagrađena.

Ako želite biti dio dinamičnog radnog okruženja u kom se svesrdno podstiče lični napredak i istinski vrednuje posvećenost, pozivamo vas da se pridružite našem timu. Nudimo prilike izazova, rasta i konkurentnih primanja!