Svi oglasi za posao$t('job.cover')
Oglas je istekao
Kuća Hemije Drogerija

Prodavac (m/ž)

Danilovgrad
Danilovgrad
Oglas je aktivan do 21. novembra
Ugovor na neodređeno/određenoPuno radno vrijeme

Drogerija Kuća Hemije je prvi maloprodajni lanac drogerija u Crnoj Gori osnovan 2001. godine. Trenutno broji 20 drogerija širom Crne Gore sa ambicijom i potencijalom za širenje maloprodajne mreže.

Kao kompanija koja reaguje na postojeće trendove, Kuća Hemije je prepoznata kao trendseter na tržištu Crne Gore i široke kupovine na jednom mjestu, od segmenta ljepote, prirodne kozmetike, lične higijene, do proizvoda za domaćinstvo i njegu beba.

Dugogodišnji uspjeh dugujemo našoj potpunoj usmjerenosti na potrošače, prepoznavanju njihovih želja i potreba i pravim odgovorom na njih.

Sinonim smo za kvalitet, inventivnost, uslugu i najširi asortiman proizvoda.

Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa molimo Vas da se prijavite putem opcije BRZA PRIJAVA.


Naši zaposleni naša su snaga.

Već dvije decenije, kao renomirani poslodavac prepoznatljive liderske i vizionarske tradicije, ponosimo se inkluzivnom korporativnom kulturom kojom smo stekli lojalne i dugogodišnje zaposlene, istovremeno držeći otvorenim vrata za sve nove generacije talenata koje će proširiti naš tim i vidike poslovanja.

Mi vjerujemo u doprinos visokokvalifikovanih radnika čija ambicija vodi timsku energiju, a ističe našu otvorenost za njihov lični i profesionalan razvoj kroz podršku, mentorstvo i napredak.

Mi cijenimo timski duh, uvjerenjem da svaki pojedinac predstavlja važnu kariku lanca uspjeha, inicijative i kreativnosti.

Kod nas vaš glas će se čuti, a ambicija biti nagrađena.

Ako želite biti dio dinamičnog radnog okruženja u kom se svesrdno podstiče lični napredak i istinski vrednuje posvećenost, pozivamo vas da se pridružite našem timu. Nudimo prilike izazova, rasta i konkurentnih primanja!