Svi poslodavciNaslovna fotografija

ALLIANCE

Ovlašćeni serviser i uvoznik Renault, Dacia i Nissan automobila za Crnu Goru. 🚗
Instagram logoTwitter logoLinkedIn logoWebsite poslodavca

O nama

Kompanija Alliance d.o.o. Podgorica je preko 20 godina ovlašćeni serviser, uvoznik i prodavac putničkih i lakih dostavnih vozila brendova Renault, Dacia i Nissan za Crnu Goru. Posluje na teritoriji Crne Gore u svoja dva poslovna objekta u Podgorici i Kotoru. Pored auto salona, u kojima su u svakom trenutku izloženi najnoviji modeli pomenutih brendova, kompanija u svojim servisnim centrima, koji su opremljeni najsavremenijom opremom koja ispunjava sve propisane standarde i uz pomoć profesionalno obučenog kadra, pruža sve vrste usluga opravke i održavanja automobila, uključujući i limarsko-lakirerske opravke u najsavremenijoj komori i uz korišćenje najsavremenijih i najkvalitetnijih materijala. Pored ovoga, kompanija pruža i usluge dugoročnog najma automobila, kao i prodaju upotrebljavanih automobila uz najviše standarde koji regulišu ovu oblast. U svom autocentru u Podgorici posjeduje liniju za tehnički pregled, registraciju i osiguranje vozila.

Sa ponosom ističemo da je danas, kao i dugi niz godina unazad, svaki četvrti prodati automobil u Crnoj Gori kupljen u kompaniji Alliance.
 
Kratka istorija Alliance Podgorica


Kompanija „ Alliance „ d.o.o. je osnovana 1993. godine u cilju nastavka višedecenijskog porodičnog biznisa servisiranja francuskih automobila.

Profesionalan odnos prema klijentu, totalna posvećenost poslu, strpljenje i unutrašnja organizacija kompanije, zajedno sa dobro odabranim kadrom, rezultiraju konstantnim razvojem i rastom kompanije. Taj razvoj i rast godine 1996. dovodi do potpisivanja Ugovora sa renomiranim svetskim proizvodjačem automobila Renault-om I kompanija postaje ovlašćeni serviser automobila Renault za Crnu Goru.

Naslonivši se na dobre temelje kompanije, u vidu unutrašnje organizacije i posvećenosti poslu, primjena Renault-ovih standarda daje kompaniji novu dimenziju poslovanja. Saradnja se produbljuje i kompanija dvije godine kasnije, tačnije 1998 godine potpisuje Ugovor sa Renault-om i o prodaji novih vozila, a sa prodajom na teritorji Crne Gore počinje tokom 2000-te godine.

Postignuti poslovni rezultati dovode do rasta kompanije u svim pravcima: prostornom, kadrovskom, finansijskom i u svakom drugom smislu. Akumuliranu dobit iz poslovanja kompanija ulaže u širenje svojih kapaciteta, nove poslovne objekte, nabavku specijalizovane opreme i kontinuiranu obuku kadra. Ovo ulaganje će se pokazati kao pravi potez koji će odrediti pravac i uspjeh koji će karakterisati poslovanje kompanije u narednom periodu.

U periodu kada obim poslovanja višestruko prevazilazi prostorne kapacitete, kompanija ulazi u investiciju i izgradnju najsavremenijeg auto centra u Crnoj Gori na zemljištu od preko 8000 m2. Gotovo istovremeno, polovinom 2009 godine, kompanija počinje sa radom u novom poslovnom objektu, potpisuje Ugovor sa Renault-om I postaje ovlašćeni uvoznik I serviser Dacie za Crnu Goru, a nedugo zatim, 2010 godine postaje I ovlašćeni uvoznik I serviser još jednog svetski poznatog I priznatog brenda Nissan.

Proširujuci dijapazon svojih usluga u novom poslovnom objektu, zaokružuje se vizija osnivača i njegovih saradnika. Kompanija Alliance postaje ne samo lider na crnogorskom tržištu, već I u mreži Renault-ovih uvoznika I koncesionara u Adriatic regiji biva prepoznata kao primjer odlične organizacije u obavljanju poslovne djelatnosti, pridržavajući se pri tome svih Renault-ovih standarda kvaliteta. Potvrda ovoga su I međunarodni ISO standardi kvaliteta ISO 9001:2008 I ISO 14001:2004.

Izlazeći u susret željama svojih mnogobrojnih klijenata sa crnogorskog primorja, a prateći svoju usvojenu strategiju razvoja, kompanija gradi I 2013 godine stavlja u funkciju još jedan poslovni objekat u Radanovićima, Opština Kotor. Ovim naši klijenti sa primorja dobijaju gotovo istu uslugu kao u poslovnom objektu u Podgorici.

Danas, kompanija Alliance, njenih 75 zaposlenih i veliki broj Vas, poštovani klijenti, ponosno pokazuju da su rad, red i obostrano poštovanje garant uspjeha.