Svi poslodavciNaslovna fotografija

BROOM

Neka čistoća vaših objekata bude naša briga!
Website poslodavca

O nama

Broom-qualitycleaners Podgorica je privatna kompanija koja svoj rad bazira na ideji da tržištu Crne Gore ponudi nove koncepte i visoke standarde u oblasti čišćenja i održavanja. Dinamičan tempo razvoja u proteklih nekoliko godina, u značajnoj mjeri izmijenio je modele održavanja higijene prostora.

Međutim, ovi trendovi do sada nisu bili u dovoljnoj mjeri praćeni pružanjem kvalitetnih usluga održavanja i čišćenja stambenih ob­jekata, poslovnih prostora, završne faze gradjevinskih objekata, šoping centara, vrtića, bolnica...

Ono što Broom-qualitycleaners predstavlja nije izuzetak na tržištu ali svojim radom, trudom, kvalitetom, profe­sionlnim pristupom i odgovarajućom hemijom svakim danom dolazi stepenik bliže ka savršeno čistom. An­gažujemo obučeno osoblje, koristimo ekološki prihvatljiva hemijska sredstva i opremu.

Pružajući kvalitetnu uslugu čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih objekata, Broom-qualitycleaners koristi mašine i opremu re­nomiranih svjetskih proizvođača. U procesu čišćenja i održavanja koriste se hemijska sredstva specijalizovanih proizvodjača (ARCORA), odgovarajuće pH vrijednosti.

Proizvođači hemijskih sredstava posjeduju sertifikate o kvalitetu (ISO 9001: 2000) i ekološkoj ispravnosti (ISO 14001), kao i ateste ovlašćenih laboratorija za bezbjednu upotrebu sredstava.

Trudimo se da svim našim klijentima pružimo najkvalitetniju uslugu. Politika kvaliteta, kojoj mi u Broom-qualitycleaners pridajemo najveću pažnju, je da razvijamo i primjenjujemo svjetske standarde i razvijamo sop­stvene, na osnovu potreba naših klijenata. Našu prepoznatljivost na tržištu gradimo na tome što svakom našem klijentu poklanjamo posebnu paznju.

Sklapanjem ugovora sa našom firmom dobijate garanciju za izuzetan kvalitet obavljenog posla čišćenja i održavanja. Naše uniformisano i ljubazno osoblje, kontinuirano, na dnevnoj osnovi obavlja sve te poslove, vrlo lako se prilagođavaju radu na održavanju bilo koje vrste poslovnog prostora - od malih kancelarijskih prostora u zgradama, do velikih korporacijskih središta i drugih visoko frekventnih ustanova.

U svojoj ponudi, Broom-qualitycleaners nudi paletu rješenja za kompletno čist poslovni prostor kroz neko­liko funkcionalnih i efikasnih modela usluga kao što su:

  • svakodnevno održavanje higijene
  • periodično održavanje higijene
  • generalno čišćenje poslovnog prostora nakon građevinskih radova
  • mašinsko čišćenje i zaštita tvrdih podnih obloga
  • mašinsko čišćenje mekih podnih obloga
  • pranje dostupnih i nedostupnih staklenih površina bez obzira na visinu objekta
  • čišćenje poslovnog prostora u vanrednim okolnostima

Čišćenje se obavlja uz prethodni dogovor i dostavljenu ponudu sa specifikacijom usluga koje se dogovaraju prema potrebama klijenta.

Osoblje angažovano na održavanju higijene poslovnih prostora, obavezano je da u strogoj diskreciji obavlja svoj posao i da poštuje aktivnosti klijenta.

Broom-qualitycleaners , prema zahtjevima i potrebama klijenta, imenuje rukovodioca tima koji organizuje i nadgleda vršenje usluga.