Svi poslodavciNaslovna fotografija

DAUTI KOMERC

Uvoz i distribucija brendova prehrambene industrije
Website poslodavca

O nama

Dauti Komerc doo

Renomirana makedonska kompanija u oblasti distribucije ’’Dauti Komerc A.D.’’ uslijed širenja svog poslovanja prepoznala je potencijal uspješnog poslovanja na crnogorskom tržištu i odlučila se na korak otvaranja svog distributivnog centra u Podgorici.

DAUTI KOMERC DOO je preduzeće sa sjedištem u Podgorici osnovano 2001. godine, koje se bavi distribucijom. Poslovanje je prvobitno započeto sa statusom generalnog uvoznika za ’’Divella’’ proizvode. Potez je bio iznimno uspješan i italijanski brend ’’Divella’’ je postao prepoznat po svom kvalitetu. Već dugi niz godina na tržištu pružamo profesionalnost i kvalitet poslovanja, za šta su na prvom mjestu zaslužni poznati svjetski brendovi koje firma distribuira.

Misija nam je da imamo proizvode poznatih brendova koji će se na tržištu istaći prepoznati kod kupaca po svom kvalitetu, i u isto vrijeme povoljnim cijenama. Kontinuiranim poslovanjem izgradili smo viziju poslovanja koja za cilj ima širenje asortimana proizvoda i obuhvatanje cjelokupnog spektra proizvoda preko osnovnih životnih namirnica do higijenskih i kozmetičkih preparata, gdje će Dauti ime postati sinonim za dobavljača sa kojim se rado posluje.

Veoma uspješno poslovanje opravdalo je realizovanja investicije u izgradnju savremenog magacinskog prostora na 6.000m² i zapošljavanje preko 30 radnika, čiji broj se planira biti daleko veći.

Naš tim će se i u narednim godinama truditi da opravda poverenje kupaca kvalitetom usluga i širenjem asortimana proizvoda kako bi kao i do sada u nama imali sigurnog partnera.