Svi poslodavciNaslovna fotografija

Domaća Trgovina

Sve za Tebe!
Facebook logoInstagram logoLinkedIn logoWebsite poslodavca

O nama

Domaća trgovina doo je jedna od vodećih retail kompanija koje posluju na crnogorskom tržištu; Članica smo Expo Grupe, koja je osnovana 1991. godine. 

Domaća Trgovina doo posluje kroz rad trgovinskih lanaca Aroma, Conto i City. Na tržištu smo prepoznatljivi po fokusu na potrebe potrošača, jedinstvenom vizuelnom identitetu i posebno trendu plasmana proizvoda vrhunskog kvaliteta sa akcentom na FRESH kategorije - uvijek svježe voće i povrće, garantovan kvalitet svježeg mesa, mesnih prerađevina, sireva i ukusnih peciva. U cilju obezbjeđivanja vrhunskog kvaliteta mesa u sastavu kompanije posluje pogon za obradu mesa, iz kojega svakodnevno na crnogorskom tržištu obezbjeđujemo svježe, ukusno meso prerađeno, pakovano i distribuirano u skladu sa standardima Food safety programa i GMP. 

Ključni faktor našeg uspeha su naši zaposleni, pa posebnu pažnju posvećujemo obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. 

Naš tim danas čini 1.200 zaposlenih različitih obrazovnih profila i kvalifikacija - prodavci, mesari, prehrambeni tehnolozi, inženjeri, menadžeri specijalizovani za komercijalne poslove, finansije i računovodstvo i ljudske resurse.

Samo kada se dobro osjećamo možemo ostvariti svoj maksimum.

Veoma nam je važno kako se naši zaposleni osjećaju i šta imaju da nam kažu, pa u tom cilju redovno organizujemo anonimne ankete za istraživanje zadovoljstva i angažovanosti zaposlenih, u saradnji sa eksternom Agencijom. Na osnovu rezultata tih istraživanja unapređujemo radni ambijent za sve nas.

Naši zaposleni su naše dobro i radimo na stvaranju mogućnost za razvoj karijere prema sposobnostima i ličnim aspiracijama zaposlenih.

Posebnu važnost pridajemo osnaživanju i razvoju svakog našeg zaposlenog od prvoga dana njegovog radnog angažmana. Naš program razvoja karijere počiva na činjenici da svako ima drugačiji put te svaki zaposleni od prvoga dana radnog angažovanja ima svoj lični plan razvoja koji je podržan od strane prvoga predpostavljenoga kroz mentorstvo i redovne povratne informacije.

A kao rezultat takovog pristupa imamo mnogo sjajnih karijera kolega koji su danas na rukovodećim pozicijama a krenuli su od početnih pozicija u Maloprodaji ili Administraciji.

Osnovali smo Fond solidarnosti. Zašto?

Osnivanje Fonda je vođeno idejom da uvijek budemo tu za naše zaposlene, da kroz povezanost i uzajamnu saradnju pružimo podršku najugroženijim zaposlenima i njihovim porodicama.

1 aktivan oglas

Više pozicija (m/ž)
Podgorica, Kotor, Bar, Cetinje, Herceg Novi, Sutomore, Luštica, Nikšić, Tivat, Petrovac
Pogledajte više