Svi poslodavciNaslovna fotografija

Master Auto Servis

Održavanje i popravka motornih vozila. šŸš—
Website poslodavca

O nama

Naš servis za popravku automobila, koji već dugi niz godina posluje (poznat kao Auto Servis Filip), s ponosom najavljuje veliku promjenu. Svjesni smo rastuće popularnosti električnih automobila, shodno tome, postajemo prvi servis u zemlji, koji pored servisiranja tradicionalnih vozila, nudi usluge popravke i za ovu vrstu automobila.

Obećavamo da ćemo zadržati istu posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata koju smo pokazivali tokom svih ovih godina. Naš stručni tim je obučen za rad na električnim vozilima, a naša radionica je opremljena po najsavremenijim standardima, kako bismo obezbijedili uslugu na najvišem nivou.

U Master Auto servisu smo veoma ponosni na našu posvecĢenost zadovoljstvu kupaca. Garantujemo najkvalitetnije automobilske usluge, uz podršku našeg tima tehničara koji koriste najsavremeniju opremu. Sve popravke i održavanje obavljaju sa preciznošcĢu i pažnjom posvecĢenom detaljima. Stojimo iza našeg rada i posvecĢeni smo rješavanju svih problema koji mogu nastati nakon usluge. Vaše poverenje u Master Auto Service je naša garancija izvrsnosti u njezi automobila.