Svi poslodavciNaslovna fotografija

FASHION COMPANY

Najveći #fashion distributer u regionu
Facebook logoLinkedIn logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Fashion Company

Fashion Company je najveća retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 130 maloprodajnih mjesta u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Kompanija zastupa vodeće svjetske modne brendove uključujući Replay, Diesel, BOSS, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo, Guess, Levi's, Patrizia Pepe, Miss Sixty, Liu Jo, Versace Jeans Couture, Superdry, Scotch&Soda, Premiata, UGG i preko 30 drugih.

Već decenijama sa našim kupcima dijelimo strast prema modi, inspirišemo ih da budu najbolja verzija sebe i pružamo iskustvo kupovine u nezaboravnoj atmosferi koja donosi trenutke čistog zadovoljstva.

Naše poslovanje zasnovano je na transparentnom i fer odnosu prema brendovima koje zastupamo, zaposlenima, potrošačima i životnoj sredini.

Fashion&Friends

Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tokom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept sa više od 30 maloprodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u šopingu, jednak onom koji bi potrošači iskusili u prodavnicama neke od svjetskih metropola.

Fashion&Friends onlajn prodavnica, lansiran 2018. godine, postao je najbrže rastući segment poslovanja kompanije Fashion Company.

Potrošačima je na raspolaganju i istoimena šoping aplikacija sa uključenim programom lojalnosti Forever Friends, koji pružaja pristup posebnim ponudama, popustima i brojnim iznenađenjima.

1 aktivan oglas

Prodavci (m/ž)
Tivat
Pogledajte više