Svi poslodavciNaslovna fotografija

G3 SPIRITS

Kompanija koja se bavi distribucijom i marketingom čuvenih svjetskih brendova. 🍾
Instagram logoLinkedIn logoWebsite poslodavca

O nama

Kao kompanija koja se bavi distribucijom i marketingom čuvenih svjetskih brendova, G3 Spirits grupa je jedan od vodećih predstavnika i distributera alkoholnih pića i globalnih brendova u regionu.

Jedinstvena kombinacija dobro poznatih brendova i stručnost predanih lokalnih timova, omogućuju našoj kompaniji da uspješno posluje na odabranim tržištima, uvijek primjenjujući društveno – odgovornu praksu i standarde.

Misija

Kao vodećim marketarima i distributerima sa fokusom na destilovanim alkoholnim pićima, naša misija je udruživanje snage internacionalno poznatih brendova sa našom lokalnom ekspretizom i poznavanjem potrošača. Naša kombinacija inovativnosti, najboljih trgovinskih praksi i najviših organizacionih standarda generiše održivu vrijednost za naše kupce i potrošače. Održivost je jezgro u upravljanju našom Grupom, kao i naš pažljivo izbalansiran portfolio.

Vizija

Uspješno vođenje pažljivo odabranog i dobro – izbalansiranog portfolija u okviru efikasne organizacije omogućava nam da ostanemo jedna od vodećih kompanija u regionu. Težeći ka stalnom napretku, naš cilj nije da postanemo najveći već da ostanemo najbolji.

Vrijednosti

Za više od 20 godina uspješnog preduzetništva G3 Spirits je razvio i njegovao kulturu sa duboko ustanovljenim vrijednostima, koje vode naš razvoj i naš tim u svakodnevnom poslu.

Lokalna izuzetnost

Naš lokalni menadžment sa svojim posvećenim timovima obezbjeđuje nabolje informacije o tržištu, odlične odnose sa kupcima i efektivan put izlaska proizvoda na tržište. Lokalna stručnost i fleksibilnost samostalnog reagovanja je ključna snaga naše regionalne organizacije.

Regionalna povezanost

Na bazi najviših internih standarda i procedura, naša regionalna organizacija koristi širok spektar znanja, sposobnosti, iskustva i naboljih praksi. Generisanjem sinergije i stalnih usavršavanja, naš portfolio i organizacija će iskoristiti našu regionalnu snagu dugoročno.

Kompanije u regionu

G3 Spirits je prisutan preko sopstvenih organizacija na pet domaćih tržišta – Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora – ali i preko saradnje sa eksluzivnim partnerskim kompanijama na tri izvozna tržišta – Albanija, Makedonija i Kosovo.

Sa sjedištem Grupe u Ljubljani i lokalnim menadžmentom svake kompanije, mi osiguravamo efikasnu kombinaciju centralizovanih rješenja i lokalne fleksibilnosti.