Svi poslodavciNaslovna fotografija

Ruža Vjetrova Hotel Resort

Ruža Vjetrova - Samo Vaše mjesto!
Facebook logoYouTube logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Od davnina, kapetanima brodova, kroz teške oluje, pomagao je kompas zvani Ruža vjetrova, krug horizonta sa naznačenim stranama svijeta i pravcima trideset i dva vjetra. Ucrtavanjem u krug te trideset i dvije tačke, dobijamo tradicionalnu ružu od trideset i dvije latice. Lokacija rta, na kome se nalazi hotel resort Ruža Vjetrova, predstavlja mikro prostor gdje se ukrštaju vjetrovi, čineći ga unikatnim na Crnogorskom primorju zbog čega sa pravom kažemo da je Hotel Resort Ruža Vjetrova jedinstveno mjesto.

Na jedinstvenom mjestu prirodnog spoja mora, vjetra i kamena, na izolovanom poluostrvu nalazi se najbolji hotel u Crnoj Gori za kompletno uživanje u prirodi - Hotel Resort Ruža Vjetrova. Osnovan je 2009. godine u mjestu Dobra Voda kod Bara, sa namjerom da svojim gostima pruži neponovljiv odmor u prirodnom ambijentu. Zelena vegetacija utapa se u morsko plavetnilo čineći doživljaj odmora specijalnim. Stvarajući poseban odnos prirode i kulture, u ambijentu jedinstvenom po svom konceptu i elementima dizajna, omogućili smo gostima autentično i intimno iskustvo.

Izolovano poluostrvo od 50 000 metara kvadratnih, privatna plaža, dva otvorena bazena, luksuzni apartmani, mediteranska i nacionalna kuhinja, priroda, šetnja i rekreacija, kao i naša posveč‡enost, čine savršene uslove za vaš ugodan godišnji odmor na Jadranu. Miks kulturnih, geografskih i istorijskih sadržaja, širok spektar usluga, nude atmosferu savršene udobnosti i raznolikosti.

Sa svojih 130 komfornih apartmana Hotel Resort Ruža Vjetrova nudi delux smještaj i raznovrsnu ponudu. Većina naših smještajnih jedinica ima jedinstven pogled na more, kao i pogled na park i bujnu vegataciju. Doživite jedan od najljepših momenata zalaska sunca na Jadranu i uživajte u odmoru u miru.