Svi poslodavciNaslovna fotografija

Hotel Soa

Budi u harmoniji s prirodom! šŸŒ²šŸŒ²
Facebook logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Hotel Soa se nalazi na prvom kilometru staze odnosno puta ka Crnom jezeru, najposjećenijoj prirodnoj atrakciji na Žabljaku. Njegova pozicija vam omugućava da 10-minutnom šetnjom obiđete gotovo sve sadržaje u blizini hotela. Sam hotel je ušuškan i okružen četinarima, sa veličanstvenim pogledom na planinski vijenac.

Hotel raspolaže sa 16 jedinica (pet dvokrevetnih soba, pet standard apartmana, četiri family apartmana, jedan executive apartman i jedan two-bedroom family apartman) koji će vam pružiti potpuni komfor, bilo da dolazite poslom, na romantični vikend ili porodični odmor.

Sve jedinice imaju mini bar, TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, besplatan bežični internet, direktnu telefonsku liniju. Moderan enterijer, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje učiniće da vaš boravak bude pravo uživanje.

Pored smještajnih jedinica, hotel sadrži i kafeteriju, a la carte restoran, vinariju i mini spa. Enterijer je urađen po savremenim standardima, što će vaš boravak učiniti prijatnim i vrijednim pamćenja.

Za potpun ugođaj, nudimo vam i različite vrste izleta i aktivnosti u organizaciji SOA Experience agencije. SOA Experience ispunjava vaše snove i želje za aktivnim odmorom u prirodi i nudi priliku da doživite zaista neverovatne i nezaboravne avanture u prelijepom Nacionalnom parku Durmitor, mjestu svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a.