Svi poslodavciNaslovna fotografija

JOLLY COMMERCE

Kancelarijski materijal, školski pribor, pokloni i promotivni materijal. 📗🖊️
Facebook logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Jolly commerce je firma koja zna svoje mjesto na poslovnoj mapi Crne Gore, svoju ulogu i svoje zadatke. Osnovana je 12.08.2002. godine sa sjedištem u Nikšiću.

Osnovna djelatnost firme je promet:

  • kancelarijskog materijala 
  • školskog pribora
  • kožne galanterije
  • slikarskog pribora
  • igračaka
  • suvenira i proizvoda da darovanje (gift program)

Prodaja robe se realizuje preko veleprodajnih centara u Nikšiću i Podgorici, a objekti maloprodajne mreže (knjižare) se nalaze u Nikšiću i Budvi.

Firma je 2014. godine proširila djelatnost otvaranjem grafičkog studija koji je opremljen  savremenom opremom, a pored štampanja nudi dizajnerska rešenja kao i izradu reklamnog materijala, suvenira i sličnih proizvoda.

E-commerce je novo poglavlje u razvoju firme, a online prodavnica je počela sa radom 10.08.2020. godine.

Poslovna zgrada (sjedište firme - na adresi Mokra njiva bb) raspolaže savremenim kancelarijskim, magacinskim i izložbenenim prostorom (show room)

Bogat asortiman je prepoznatljiva odlika firme, a na lageru uvijek ima od 7000-10000 raznih artikala. Firma posjeduje i vlastiti vozni park za dostavu robe na teritoriji Crne Gore.

Jolly commerce D.O.O. zapošljava radnike koji su stručno osposobljeni i kvalifikovani da odgovore svim zahtjevima modernog poslovanja. Poklanja se velika pažnja edukaciji zaposlenih. Poseban fokus je na odnosu sa potrošačima gdje je ljubaznost i posvećenost kupcu obaveza, a ne stvar trenutnog raspoloženja.