Svi poslodavciNaslovna fotografija

Jumbo

🧸🎈🧮
Facebook logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Kidzone je zvanični operater franšize kompanije Jumbo u Crnoj Gori. Glavna aktivnost kompanije Jumbo je trgovina igrama za djecu, dječijim predmetima, predmetima za njegu djece, knjigama, dekoracijama i sezonskim proizvodima. Jumbo je najljepši brend za djecu, ali i za odrasle, zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.
JUMBO je svoju prvu prodavnicu otvorio 2019. godine u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, na površini od 2500 m2 i preko 50 novih zaposlenih, kvalifikovanih članova tima, posvećenih pružanju informacija za sve proizvode iz svih kategorija. Kid zona se konstantno širi u zemljama Zapadnog Balkana i šire.

Misija
Pomoći našim kupcima nudeći im sve što im je potrebno kako bi mogli iskusiti čari svakog godišnjeg doba, pratiti trendove ili izabrati hobi, a sve to na jednom mjestu gdje se mogu osjećati dobro i doći ne samo da bi ispunili svoje zahtjeve već i razumjeli svoje potrebe uz beskonačne alternativne ponude sa pristupačnim cijenama i dobrim kvalitetom.

Vizija
Biti vodeća kompanija, na tržištu na kojem poslujemo, za trgovinu igračkama, dnevnim i sezonskim artiklima široke potrošnje. Ne samo voditi tržište, već ga oblikovati i strukturirati na područjima na kojima djelujemo.

Naše vrijednosti:

  • Biti orijentisan na kupca
  • Biti pošten i pravedan
  • Služiti sa strašću
  • Stalno se usavršavati i razvijati
  • Donositi odluke na temelju činjenica i analize
  • Biti skroman i zahvalan