Svi poslodavciNaslovna fotografija

KASTEX

Dio svake kancelarije. 📓🖋️
LinkedIn logoInstagram logoFacebook logoWebsite poslodavca

O nama

Kastex d.o.o. je osnovan 1992. godine. U periodu formiranja, ideja je bila da se crnogorskom tržištu ponude proizvodi svjetski renomiranih proizvođača sa izuzetnim kvalitetom. Od prvog dana do danas, svojim poslovanjem nastojimo da prevaziđemo zahtjeve tržišta i očekivanja klijenata te ponudimo inovativne proizvode uz najbolju uslugu i podršku.

Osnova naše vizije, visoki zahtjevi i standardi koje smo sebi postavili, pomogli su nam da nakon kratkog vremena postanemo jedna od vodećih trgovina kancelarijskim materijalom i opremom na crnogorskom tržištu, pri tom vodeći računa da poštujemo dogovore i opravdamo ukazano povjerenje.

Spremnost da ažurno reagujemo na zahtjeve i brojne promjene u oblasti datog poslovanja, brani našu reputaciju sigurnog partnera. Na ovim prostorima jedan smo od najvažnijih učesnika u snabdijevanju kancelarijskim i potrošnim materijalom za sve vrste tehničke biro opreme, savremenih proizvoda svjetskih noviteta, te kompletne opreme za računare.

Stalnim unaprijeđenjem uslova rada, brzom razmjenom informacija i konstantnom edukacijom zaposlenih, stvorili smo stručan i motivisan tim ljudi, koji efikasno ostvaruju sve postavljene ciljeve. Timski rad, dobra komunikacija između menadžmenta i zaposlenih i inerakcija sa potrebama klijenata doprinose razvoju kreativnosti i uvođenju novih proizvoda. Naš posao je da zahtjeve klijenata pretvorimo u proizvod namijenjen njima.

Shodno tome postali smo partneri kompanija HP, Pelikan, Samsung, Fedrigoni-Fabriano, Hamelin, Double A, Durable... Asortiman firme napravljen je sa ciljem da se direktno sa zaliha zadovolje potrebe za najtraženijim artiklima, uz mogućnost naručivanja bilo kojeg artikla iz ponude naših partnera.