Svi poslodavciNaslovna fotografija

NOBEL CORPORATION

Prodaja savremenih uređaja za tretman vode i opreme za bazene.💧
Instagram logoFacebook logoWebsite poslodavca

O nama

NOBEL CORPORATION je preduzeće čija je osnovna djelatnost prodaja savremenih uređaja za tretman vode, kako za individualne korisnike, tako i za mala i srednja industrijska postrojenja.

NOBEL Grupa je lider na tržištu Jugoistočne Evrope kada je reč o uređajima za prečišćavanje i omekšavanje vode, i za individualne korisnike, i za mala i srednja industrijska postrojenja. Sa više od 15 godina iskustva u ovoj, po zdravlje stanovništva sve bitnijoj, privrednoj grani, te sa više od 50.000 zadovoljnih klijenata, od kojih je preko 3.000 u Crnoj Gori, ponosni smo što je ogroman broj naših kupaca prihvatio našu poslovnu ideju da je obezbjeđenje čiste vode za piće, prvi korak ka preuzimanju brige o zdravlju u svoje ruke.
 
Proizvodi Nobel Corporation uspješno poboljšavaju kvalitet vode za piće bez obzira ne kvalitet ulazne vode, a njihova upotreba je vrlo široko rasprostranjena, u stanovima, kućama, kao i u komercijalnim i industrijskim postrojenjima. U mogućnosti smo da ugradnjom naših uređaja znatno poboljšamo kvalitet vode za piće i kuvanje, ali i da posebnim tretmanom kvalitet vode načinimo optimalnim za korišćenje u tehničke svrhe, čime se oprema i instalacije štite od kamenca, mehaničkih nečistoća i ostalih nečistoća koje se mogu naći u vodi.