Svi poslodavciNaslovna fotografija

ŠĆEKIĆ & PARTNERS

Računovodstvena agencija 👩🏻‍💻📙
Facebook logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Šćekić & Partners je kompanija visoko pozicionirana na crnogorskom tržištu računovodstvenih usluga. Prepoznati smo po visokom kvalitetu pruženih usluga i brigom o klijentima. Obzirom da nas zadovoljni klijenti redovno preporučuju poslovnim partnerima, broj naših klijenata je u konstantnom rastu.

Pored računovodstva, u našoj ponudi ćete naći usluge iz svih sfera poslovanja počev od formiranja inicijalne strukture vašeg biznisa preko vođenja kompletnog računovodstva i finansija, poreskog savjetovanja pa do administrativne i pravno-tehničke podrške.

Trenutno imamo kancelarije u Podgorici i Budvi, a osim u tim gradovima, usluge pružamo kompanijama širom Crne Gore. Orjentisani smo ka malom i srednjem biznisu. Umjesto da naplaćujemo po satu, radije unaprijed obavijestimo klijenta o tome koliko će ga određena usluga koštati, kako bi mogao da zna šta dobija za svoj novac. Bilo da vam je potrebna jednokratna usluga ili se odlučite za dužu saradnju, tu smo da Vam ponudimo profesionalan pristup i najkvalitetniju podršku.

Našu bazu klijenata čine društva iz raznih djelatnosti kao što su: Finansije; Ugostiteljstvo; Inženjering; Maloprodaja; Veleprodaja; Diplomatska predstavništva; Građevinski sektor; Energetski sektor; Informacione tehnologije, Javni prevoz; Podmorska istraživanja; Servisi; Kozmetika i dr.

Naše iskusno osoblje koje govori engleski, italijanski, francuki i ruski jezik je tu da se pobrine da se najbolje prakse uvijek primjenjuju, kao i da se naši već visoki radni standardi održavaju i poboljšavaju.