Svi poslodavciNaslovna fotografija

VELKO

Proizvodnja namještaja po želji i obrada elemenata za izradu namještaja.
Instagram logoWebsite poslodavca

O nama

Firma VELKO DOO je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, promet i usluge, export-import sa sjedištem u Danilovgradu, Plana bb, registrovana 14.08.2002. Osnivači su braća, Čedomir i Dragan Velimirović.

Naši proizvodni prostori obuhvataju 1800m2 radnog i skladištenog prostora, čime posjedujemo sve uslove za proizvodnju namještaja po želji kupaca kao i pružanje usluga u osnovnoj obradi elemenata za izradu namještaja na najsavremenijim mašinama. Koristimo najmodernije mašine za rezanje i obradu pločastih materijala. Upravljane računarima sa visokom preciznošću i uz minimalan utrošak materijala mogu da izrade i najzahtjevnije elemente.

Najmodernije CNC mašine za rezanje, rezbarenje i izradu nepravilnih oblika, elemenata ili crteža u drvetu. Mašine za kantovanje ploča sa predglodalima, što omogućava kvalitet kantovanja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Posjedujemo mašinu za rezanje tipa HOLZMA HPP350, mašinu za kantovanje HOMAG KAL210, obradni centar CNC HOMAG VENTURE 20. Posjedujemo najsavremenije software, kompjuterski program za konstruisanje namještaja i pripremu proizvodnje kojega čine: * MegaCAD, modul za 3D oblikovanje i 2D tehničko crtanje, * MegaTISCHLERpro, modul za brzo konstruisanje namještaja i pripremu proizvodnje, * MegaRAY, modul za izradu fotorealistične slike opremljenog ambijenta i pojedinačnog namještaja.

Da bi što bolje prezentirali našu ponudu i mogućnosti svojim poslovnim partnerima i potencijalnim kupcima, redovni smo učesnici sajmova namještaja.