Da li razmišljate o promjeni trenutnog posla? Ili ste na samom početku karijere i čini Vam se da nikada nećete pronaći svoj prvi posao? Uz radnik.me, zaposlenje nikada nije bilo jednostavnije!

Svjesni smo da traženje posla zna biti iscrpljujuće. Nekada je potrebno danima, pa čak i mjesecima, čekati oglas za posao koji odgovara Vašim preferencijama, a da ne govorimo o tome koliko vremena je potrebno za uređivanje svoje biografije i čekanje na odgovor od poslodavca. Kraj godine je vrijeme kada, svi mi, sumiramo svoja dostignuća i razmišljamo o ciljevima za narednu godinu. Ukoliko ste nezadovoljni svojom trenutnom situacijom i vjerujete da možete više na profesionalnom planu, radnik.me ima rješenje za Vas! Predstavljamo Vam ključne benefite naše platforme koji će Vam znatno olakšati proces pronalaženja posla.

1. Novi oglasi za posao svakog dana

Svakog dana objavljujemo nove oglase za posao! Na platformi radnik.me ćete pronaći veliki broj poslova iz različitih oblasti rada. Za samo 2 mjeseca, 180 poslodavaca je objavilo preko 300 oglasa za posao. Od posebnog značaja je upravo raznolikost zanimanja koja imamo u ponudi, od početnih pozicija, pa sve do menadžerskih i direktorskih! 

2. Savremena pretraga oglasa za posao

Ukoliko ne želite da trošite svoje vrijeme na listanje oglasa za koje unaprijed znate da ne zadovoljavaju Vaše kriterijume, imamo rješenje! Naša savremena pretraga Vam nudi mogućnost da sve aktivne oglase za posao filtrirate po više osnova. Prvenstveno, možete izabrati oblasti rada i lokacije koje Vas zanimaju i prikazaćemo Vam samo one oglase koji odgovaraju Vašim preferencijama. Takođe, nudimo Vam mogućnost da filtrirate oglase u odnosu na to da li je potrebno radno iskustvo, kao i da odaberete tip zaposlenja, bio to ugovor na određeno ili neodređeno vrijeme, sezonski posao, volontiranje ili nešto drugo.

3. Svi oglasi za posao su dostupni na mobilnoj aplikaciji

Svjesni smo da niko od nas više ne može zamisliti život bez pametnog telefona. Upravo zato, radnik.me je jedina platforma za zapošljavanje u Crnoj Gori koja je dostupna i u formi mobilne aplikacije. Mobilnu aplikaciju radnik.me možete preuzeti sa Google Play ili App Store-a i u svakom trenutku ćete imati pristup našim oglasima za posao, ma gdje se nalazili. 

4. Obavještavamo Vas o novim oglasima za posao

Sigurno Vam se više puta dogodilo da neki oglas za posao vidite kasno, kada je već istekao ili kada je poslodavac već nekog zaposlio. Sa radnik.me, to je prošlost! Svim našim korisnicima nudimo mogućnost da odaberu lokacije i oblasti rada za koje su zainteresovani i, kada se objavi novi oglas koji odgovara zadatim kriterijumima, automatski šaljemo obavještenje. Obavještenje o novim oglasima za posao možete dobijati na e-mail ili putem push notifikacije na telefonu, ukoliko ste preuzeli našu mobilnu aplikaciju.

5. Prijavite se na oglas za posao jednim klikom

Umorni ste od uređivanja svoje biografije i komplikovanih prijava na oglase za posao? Naša platforma Vam omogućava da biografiju uredite direktno na svom profilu i ona će Vam biti trajno dostupna! Dovoljno je da unesete osnovne podatke o sebi, obrazovanje i dosadašnje radno iskustvo i moći ćete da konkurišete na oglas za posao jednim klikom. 

Ukoliko ste spremni i motivisani da u narednoj godini unaprijedite svoju karijeru, pogledajte naše aktuelne oglase za posao i lako ostvarite svoj cilj. Platforma za zapošljavanje radnik.me je tu da Vam olakša i ubrza proces zaposlenja!