Kompanija ENTEXT dobitnik je priznanja za društveno odgovorno poslovanje, u kategoriji Briga za zajednicu, koje dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore – UPCG nagrade za društveno odgovorno poslovanje (DOP)“ za 2023. godinu. Ova nagrada predstavlja priznanje za naš kontinuirani angažman i doprinos zajednici.

entext radnik.me UPCG nagrada 2023

Od samog osnivanja, ENTEXT je posvećen partner razvoju zajednice u kojoj smo izgradili integritet i temelje uspješnog poslovanja. Svjesni da ulaganjem u obrazovanje stvaramo stabilnu budućnost budućim generacijama, brojnim donacijama smo podržali osnovne i srednje škole, kao i fakultetske jedinice.

Dali smo svoj doprinos i zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Aktivnim učešćem kao zlatni sponzor na arhitektonskim događajima, dajemo punu podršku razvoju stručnih oblasti bliskih našoj djelatnosti.

Sa ponosom ističemo činjenicu da naša kompanija već više od deceniju organizuje čak četiri Akcije dobrovoljnog davanja krvi tokom godine. Posebnu zahvalnost dugujemo našim kolegama, koji ovim humanim gestom pružaju primjer i ukazuju na vrijednosti od neprocjenjivog značaja.

entext doo UPCG nagrada 2023 radnik.me

Raduje nas što smo partneri u sportskim i brojnim rekreativno-obrazovnim aktivnostima, kojima želimo pružiti vjetar u leđa mladim ljudima.

Ova nagrada je rezultat udruženih snaga svih zaposlenih u ENTEXT kompaniji i predstavlja odraz temeljnih vrijednosti koje zajednički gajimo, kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou.

Nastavićemo sa istim entuzijazmom i posvećenošću da budemo pokretač promjena i pozitivan faktor u društvu.