Svi poslodavciNaslovna fotografija

ENTEXT

Vođeni istančanom kreativnošću stvaramo originalne ideje i zadivljujuće koncepte. 🖤 #ENTEXT
LinkedIn logoFacebook logoYouTube logoInstagram logoWebsite poslodavca

O nama

Već tri decenije smo lideri u oblasti veleprodaje i maloprodaje proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. Pažljivo biramo najbolje od onoga što svijet ima da ponudi i omogućavamo vam da doživite kvalitet, stil i udobnost svjetske klase. Ponosni smo na brendove koje zastupamo, jer garantuju vrhunski estetski doživljaj svjetskog dizajna. Bilo da gradite ili renovirate, ENTEXT je tu da vam pomogne.

Principi našeg poslovanja

 • Transparentno poslovanje
  Održavamo transparentnost informacija kompanije i glavnih aspekata upravljanja.
 • Poštujemo klijente, saradnike i zaposlene
  Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima. 
 • Težimo ka ekološki svjesnom upravljanju
  Pridržavamo se međunarodnih standarda koji se tiču zaštite životne sredine. Preuzimamo inicijativu u efikasnoj upotrebi resursa.
 • Mi smo društveno odgovoran korporativni građanin
  Naša društvena odgovornost prisutna je u vaspitno-obrazovnim, kulturnim i zdravstvenim ustanovama, a posebno smo ponosni na Akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Vrijednosti koje definišu naš duh

 • Ljudski resursi
  Podstičemo zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje seminara, obuka, posjete fabrikama i izložbenim prostorima dobavljača, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i kreiranjem prijatne radne atmosfere.
 • Izvrsnost
  Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima i skromno prihvatamo predloge i žalbe.
 • Promjena
  Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja naše kompanije ogledaju su u težnji da kompanija uvijek bude u skladu sa svim savremenim kretanjima u djelatnosti koju obavlja.
 • Integritet
  Rad vođen etičkim principima predstavlja osnovu našeg poslovanja. Sve što radimo vođeno je moralnim kompasom koji obezbjeđuje pravičnost, poštovanje prema svim interesnim grupama i potpunu transparentnost.

entext crna gora oglasi za posao

Kompanija ENTEXT dobitnik je godišnje nagrade UPCGKompanija ENTEXT dobitnik je godišnje nagrade UPCGKompanija ENTEXT dobitnik je priznanja za društveno odgovorno poslovanje, u kategoriji Briga za zajednicu, koje dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore.